Prima pagina >> Cum trimit banii >> Cardul VISA


Card de debit VISAAcasa

Creeaza cont la Unibet

Cardurile VISA prezentate mai jos sunt sigur acceptate de majoritatea caselor de pariuri (inclusiv Bet365 , William Hill si Unibet) si recomandate de noi.
A. VISA Electron oferit de ING Bank - este cel mai recomandat dintre toate cardurile visa electron. El este recomandat studentilor cu varsta pana in 26 de ani, deoarece nu trebuie sa plateasca taxa de deschidere a contului, comisionul anual de administrare sau home bank-ul.

B. VISA Electron oferit de BCR - poate fi solicitat de persoanele care au peste 18 ani si se emite in lei. Conversia banilor se face automat in cazul in care il utilizati in afara granitelor tarii.

C. Cardul Visa Electron oferit de Banca Transilvania - este probabil unul dintre cele mai ieftine carduri din Romania. Taxa de emitere a unui astfel de card este de numai 3 RON, iar deschiderea unui cont in RON si/sau valuta se face fara alte taxe suplimentare.

Si alte carduri VISA sunt recomandate pentru parierea pe Internet, la ora actuala fiind prea multe oferte pentru a face o clasificare corecta. Nu uitati insa sa va interesati daca casa de pariuri aleasa ia un comision la incarcarea contului.

William Hill