Prima pagina >> Unibet pe mobil >> Codul QR pentru pariuri sportive la Unibet


Codul QR pentru pariuri sportive la UnibetAcasa

Codul QR de la Unibet

Codul QR (Quick Response Code) este un simplu cod de bare care contine informatii web, cum ar fi adresele website-urilor. Majoritatea telefoanelor mobile cu o camera integrata pot scana si folosi codurile QR.

Daca telefonul tau mobil nu are integrata functia de scanare a codurilor de bare, poti descarca si instala o aplicatie de scanare din AppStore, Android Market sau Nokia OviStore. Trebuie doar sa cauti cuvantul "barcode" si apoi selectezi aplicatia potrivita telefonului tau.

Dupa ce ai aplicatia de scanare a codurilor QR, deschide-o si indreapta camera telefonului spre codul QR. Procesul de scanare va dura cateva secunde, iar codul scanat iti va permite sa accesezi m.unibet.com de pe telefonul tau mobil.

Daca scanarea nu se inregistreaza dupa prima tentativa, incearca din nou repozitionand telefonul mai departe sau mai aproape, avand insa in vedere ca toata suprafata codului QR sa fie cuprinsa in scanerul telefonului. Totodata, asigura-te ca esti conectat la Internet pentru a putea accesa pagina Unibet!