Varianta pentru mobil la UnibetAcasa

Casa de pariuri sportive Unibet are disponibila si o varianta pentru telefonul mobil la adresa mobile.unibet.com sau m.unibet.com, pentru a pune pariuri de oriunde aveti acces la Internet prin operatorul de telefonie sau WiFi. Varianta pentru mobil permite plasarea oricarui pariu din oferta Unibet, inclusiv pariuri live. Intreg accesul la varianta pentru telefonul mobil este securizat prin utilizarea serviciului Secure Socket Layer (SSL), deci pagina pariuri pe mobil se acceseaza doar prin https.

Daca nu aveti cont la Unibet puteti apasa linkul de sus - Inregistrati un cont Unibet. Apoi trebuie sa dati datele pentru cont (Nume, prenume, etc.). Apoi vi se va cere sa va alegeti si un numar PIN din 4 cifre pentru contul dvs Unibet. (cifrele nu pot fi identice). Daca ai un cont, te poti loga cu contul tau si apoi doar sa iti creezi un numar PIN din 4 cifre pentru Serviciul "Pariuri de pe Telefonul Mobil" de la Unibet.

Incarcarea contului cu bani se poate face insa doar de pe interfata web clasica, sau de pe un calculator sau laptop.
Aveti mai jos si detalii despre cum functioneaza serviciul de pariuri de pe telefonul mobil al Unibet pe Android, pe Ipad/Iphone si despre cum pui pariuri live de pe mobil, cum pui la pariuri obisnuite prin telefonul mobil.

Nu uita de bonusul de 100% pentru prima depunere de maxim 100 RON la deschiderea unui nou cont la Unibet!